Business Connected                             BrandLab

BrandLab is dé inspiratieclub voor jonge maar ervaren merkenbouwers, vanaf 30 jaar.

Wat wij doen

BrandLab prikkelt marketeers. Het stelt ze in staat om bij te blijven in deze snel veranderende tijd, door te leren met en van elkaar. Sessies van deze kennisclub zijn altijd interactief en van hoog niveau. Er komen casestudies aan bod waarin we direct leren uit de praktijk. BrandLab geeft een 360° beeld van de merkenwereld. Dit doen we met vijf activiteiten per jaar. Vier bijeenkomsten en een 2-daagse inclusief overnachting.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van BrandLab is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn
 

Het lidmaatschap van BrandLab geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging van toepassing.

Wie ben jij

Je werkt 5 tot 10 jaar binnen het marketingveld bij een producent (leverancier), retailer, e-tailer, een ander e-commerce bedrijf of (creatief) bureau. Je bedient B2C of B2B en bent ouder dan 30 jaar.

Lid worden

Heb je een passie voor merken en wil jij je continue blijven ontwikkelen? Ben je gedreven, leergierig en kijk je graag over de grenzen van je merk en branche? Meld je dan aan bij BrandLab! Maar niet iedereen kan zomaar lid worden van BrandLab. Onze Co-Creators bewaken de kwaliteit van het ledenbestand alsook het inhoudelijke niveau van de bijeenkomsten.