Business Connected                             Kirei

Kirei is een netwerkclub van jonge managers uit de Health & Beauty branche. Zowel (e-)retailers als leveranciers zijn aangesloten.

  • Werkzaam aan (e-) retailer- of leverancierszijde
  • Binnen health & beauty
  • Sales, inkoop & category management
  • Leeftijdscriterium: 30-45 jaar
  • Houding: pro-actief

Wat wij doen

We komen vijf keer per jaar bij elkaar: vier bijeenkomsten en één tweedaagse inclusief overnachting. Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. Een educatief gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training is een vast ingrediënt. Een middagbijeenkomst wordt vaak afgesloten met een borrel en diner.

Oorsprong

Kirei is de jongste telg van de BC family en bestaat sinds de zomer van 2019. Het gemis van een structureel zakelijk netwerk van een zestal young professionals was de start van Kirei. Het opbouwen van een relevant netwerk, (branche-)educatie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Maar ook een groep voor gezelligheid van gelijkgestemden op privé en zakelijk vlak.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Kirei is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn
 

Het lidmaatschap van Kirei geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging van toepassing.

Wie ben jij

Je bent tussen de 30 en 40 jaar oud en werkzaam in een commerciële functie zoals sales, inkoop of category manager in de Health & Beauty branche. Dit kan bij een (e-)retailer of producent zijn. Daarnaast ben je vrolijk, vol werklust, open en pro-actief.

Lid worden

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om je aan te melden. Echter, niet iedereen kan lid worden van Kirei. Het niveau van het programma en het ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert. Voor meer informatie over de criteria, kijk bij Lidmaatschap.