Business Connected                             Fast Movers Groep

Fast Movers Groep is een netwerkclub voor jonge managers uit de levensmiddelenbranche (FMCG) in de leeftijd van 31 tot 35 jaar. Zowel retailers als leveranciers zijn aangesloten.

  • Werkzaam aan fabrikant- of retailzijde
  • Binnen foodretail, foodservice en drug (=foodgerelateerd)
  • Minimaal 5 jaar ervaring in FMCG
  • Leeftijdscriterium: 31-35 jaar
  • Houding: pro-actief

Wat wij doen

We komen vijf keer per jaar bij elkaar: vier bijeenkomsten en één tweedaags congres inclusief overnachting, het Fast Movers Congres. Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. Een educatief gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training is een vast ingrediënt. Een middagbijeenkomst wordt vaak afgesloten met een diner.

Een jaarlijkse studiereis van drie dagen is ook een standaard onderdeel. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Oorsprong

Fast Movers Groep is opgericht in 2002 en biedt jong, commercieel talent uit de levensmiddelenbranche een inspirerende omgeving om met elkaar van gedachten te wisselen. Het opbouwen van een relevant netwerk, (branche-)educatie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Fast Movers Groep is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn
 

Het lidmaatschap van Fast Movers Groep geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging ook van toepassing.

Wie ben jij?

Je bent minimaal 5 jaar werkzaam in de levensmiddelenbranche, bij een retailer of fabrikant. Daarnaast ben je tussen de 31 en 35 jaar oud, pro-actief en open. Voorbeelden van functies van onze leden zijn: (lead of senior) category manager, (senior) inkoper, (lead of key) account manager.

Lid worden?

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om je aan te melden. Echter, niet iedereen kan lid worden van Fast Movers Groep. Het niveau van het programma en het ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert.