Business Connected                             Laetus

Laetus is een netwerkclub voor sales managers en (commercieel) directeuren uit de Health & Beauty branche. Zowel retailers als leveranciers zijn aangesloten. Het biedt een inspiratieplatform om kennis en ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden.

Wat wij doen

We komen vijf keer per jaar bij elkaar (vier bijeenkomsten en een tweedaagse studiereis naar het buitenland). Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. Ons jaarprogramma bevat reguliere bijeenkomsten (met een educatief of inhoudelijk gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training), een bedrijfsbezoek en/of trendtour.

Oorsprong

Laetus is opgericht in 2008 omdat er een behoefte bestond om met gelijkgestemden regelmatig bij elkaar te komen om van gedachten te wisselen in een inspirerende omgeving.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Laetus is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn
 

Het lidmaatschap van Laetus geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging van toepassing.

Wie ben jij

Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring in de Health & Beauty branche bij een retailer of leverancier. Daarnaast ben je pro-actief en open. Voorbeelden van functies van onze leden zijn: sales of country manager of (commercieel) directeur.

Lid worden

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je uit om je aan te melden. Niet iedereen kan lid worden van Laetus. Het niveau van programma en ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert.