Business Connected                             Masters

Masters is een netwerkclub voor ervaren managers uit de levensmiddelenbranche (FMCG). Zowel retailers als leveranciers zijn aangesloten. Het biedt een inspiratieplatform om kennis en ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden.
  • Werkzaam aan fabrikant- of retailzijde
  • Binnen foodretail, foodservice en drug (=foodgerelateerd)
  • in principe leidinggevend
  • Minimaal 12 jaar ervaring in FMCG
  • Leeftijdscriterium: 40+
  • Houding: pro-actief

Wat wij doen

We komen vijf keer per jaar bij elkaar (vier bijeenkomsten en een tweedaagse met overnachting). Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. Ons jaarprogramma bevat reguliere bijeenkomsten (met een educatief of inhoudelijk gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training), een bedrijfsbezoek en/of trendtour. Bovendien gaat de club elk jaar op reis. Deze driedaagse studiereis is facultatief.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Masters is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn  

Het lidmaatschap van Masters geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging van toepassing.

Wie ben jij

Je hebt minimaal 12 jaar werkervaring in de foodbranche bij een retailer of fabrikant en bent 40+. Collega’s typeren je als open en pro-actief. Bovendien heb je een leidinggevende functie. Voorbeelden van functies van onze leden zijn: (lead of senior) category manager, (senior) inkoper, (lead of key) accountmanager.  

Lid worden

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je uit om je aan te melden. Niet iedereen kan lid worden van Masters. Het niveau van programma en ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert.