Business Connected                             de Boovenkamer

De Boovenkamer is een netwerkclub voor trade marketing managers, shopper marketing managers en customer marketing managers aan leverancierszijde en (senior) category managers aan retailzijde. De retail shopper binnen de FMCG-branche is de bindende factor.

Wat wij doen

De Boovenkamer komt vijf keer per jaar bij elkaar: vier bijeenkomsten en één tweedaagse studiereis naar het buitenland. Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. De Boovenkamer verrijkt in de breedste zin van het woord en biedt dus meer dan alleen vakinhoudelijke kennis. 

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van de Boovenkamer is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn
 

Het lidmaatschap van de Boovenkamer geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging ook van toepassing.

Wie ben jij

Je bent een trade marketing manager, shopper marketing manager of customer marketing manager aan leverancierszijde of (senior) category manager aan retailzijde. Je stippelt het beleid uit, hebt een leidinggevende positie binnen je organisatie of je bent eindverantwoordelijk voor een categorie of cluster binnen de organisatie. Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de genoemde vakgebieden. 

 

Lid worden

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om je aan te melden. Voordat je je aanmeldt, is het belangrijk om te weten dat het niveau van het programma en het ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert. Heb je vragen over de ballotage? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag.