Business Connected                             Xcellent

Xcellent is een netwerkclub voor ervaren foodprofessionals in de leeftijd van 35 tot 40 jaar. Zowel retailers als leveranciers zijn aangesloten. Het biedt een inspiratieplatform om kennis en ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden.

  • Werkzaam aan fabrikant- of retailzijde
  • Binnen foodretail, foodservice en drug (=foodgerelateerd)
  • Minimaal 8 jaar ervaring in FMCG
  • Leeftijdscriterium: 35-40 jaar
  • Houding: pro-actief

Wat wij doen

We komen vijf keer per jaar bij elkaar: vier bijeenkomsten en één tweedaags congres inclusief overnachting, het Fast Movers Congres. Iedere bijeenkomst is uniek en wordt ingevuld naar behoefte en actualiteit. Een educatief gedeelte in de vorm van een presentatie, workshop of training is een vast ingrediënt. Een middagbijeenkomst wordt vaak afgesloten met een diner.

Xcellent gaat ook jaarlijks op driedaagse studiereis. Deelname aan deze reis is facultatief en niet inbegrepen in het lidmaatschap.

Lidmaatschap

PERSOONSGEBONDEN BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van Xcellent is een bedrijfslidmaatschap. Er geldt een maximum aantal leden per bedrijf. Om kwaliteit en continuïteit van de club te borgen, is een lidmaatschap persoonsgebonden en dus niet (tijdelijk) overdraagbaar.

Duur en Opzegtermijn  

Het lidmaatschap van Xcellent geldt per kalenderjaar maar kan ieder moment ingaan. Wanneer je later instroomt, wordt het lidmaatschapsgeld aangepast. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het vóór 1 december per mail wordt opgezegd.

Vertrouwelijkheid
 

Ieder lid heeft via de BC Community App kennis genomen van de algemene voorwaarden. Daarnaast zijn de algemene regels van mededinging van toepassing.

Wie ben jij

Je bent minimaal 10 jaar werkzaam in de levensmiddelenbranche (retail of foodservice), bij een retailer of fabrikant. Daarnaast ben je tussen de 35 en 40 jaar oud, pro-actief en open. Voorbeelden van functies van onze leden zijn: (lead of senior) category manager, (senior) inkoper, (lead of key) account manager.

Lid worden

Pas jij in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je uit om je aan te melden. Niet iedereen kan lid worden van Xcellent. Het niveau van programma en ledenbestand wordt bewaakt door de Raad van Advies, die elk lid zorgvuldig balloteert.